Vraag 6: Heeft Leadweb eigen servers

Nee, het hosten van servers laat ik liever over aan mensen die daar heel lang voor geleerd hebben. Een server moet 24/7 in de gaten gehouden worden, en constant worden bijgewerkt om de veiligheid van zowel de hardware als de software te verzekeren. Het grootste deel van de klanten zijn daarom ondergebracht bijĀ One.com een hele grote speler op de hosting markt, die tegen erg lage prijzen veel schijfruimte bied tegen een 99.9% up-time.

Het komt echter voor dat een bepaalde website of applicatie rechten nodig heeft die One.com heeft afgesloten, denk hierbij aan het gebruik van sockets en cURL. In dit soort gevallen moeten we opzoek naar een andere partij die dit wel kan aanbieden. Uiteraard staat het u vrij om zelf een keuze te maken, uiteindelijk bent u degene die beslist.

Leadweb zal zelf echter nooit een factuur sturen voor hosting, omdat dat simpelweg niet door ons gedaan wordt. Leadweb is zodoende ook niet aansprakelijk te houden voor eventuele problemen welke door de hostende partij worden veroorzaakt.